Snelle pannenkoeken
Probeer ons recept voor snelle pannenkoeken, die net zo lekker zijn als de traditionele.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
200 g bloem
3 stuks eieren
50 g griesmeel
2 eetlepels suiker
4 dl melk
1 snufje zout
5 g bakpoeder
voor het bestrijken
naar smaak cannellsuiker
gesmolten boter
Kookinstructies
Doe alle ingrediënten in een kom en klop met een handmixer 3 minuten. Laat het beslag daarna 5 minuten rusten.
Verhit de pannenkoekenmaker en smeer in met olie. Bak van het beslag pannenkoeken tot ze aan beide kanten goudbruin zijn.
Smeer de snelle pannenkoeken voor het serveren in met gesmolten boter, strooi er poedersuiker over en serveer.
Wat u nog niet wist over dit recept Snelle pannenkoeken
Snelle pannenkoeken zijn een populair gerecht dat je gemakkelijk en snel kunt maken voor ontbijt of een tussendoortje. Meng gewoon bloem, melk, eieren en een beetje suiker, en binnen een mum van tijd heb je het beslag klaar. De pannenkoeken worden in een pan gebakken totdat ze goudbruin zijn. Serveer ze met fruit, ahornsiroop of yoghurt. Ze zijn heerlijk, luchtig en perfect voor een snel hapje dat elke liefhebber van zoete gerechten zal plezieren!