Puddingrepen met kaneel
Omlouvám se, ale nemám žádný text k překladu. Mohli byste prosím poskytnout text, který chcete přeložit do holandštiny?
Ingrediënten en wat u nodig heeft
deeg
20 dkg bloem
4 st eieren
1 dl olie
20 dkg suiker
1 st bakpoeder
vulling
1 l melk
5 eetlepels suiker
3 st vanillepudding
vulling
2 st vanillesuiker
2 st zuiveling
1 st slagroom
Kookinstructies
Deze taart is geschikt voor zowel doordeweekse als feestelijke dagen.
Klop de hele eieren met de suiker, voeg olie en bloem met bakpoeder toe. Giet het in een hogere bakplaat bekleed met bakpapier. Kook van de melk, vanillepuddingen en suiker een pudding. Giet de nog warme pudding op het beslag, spreid het gelijkmatig uit en bak het 20-25 minuten op 180°C.
Op de gebakken, licht afgekoelde cake leggen we zure room gemengd met vanillesuiker.
Na het afkoelen bestrijken we het met slagroom, bestuiven we het met kaneel door een zeef en kunnen we het serveren.
Wat u nog niet wist over dit recept Puddingrepen met kaneel
Puddingrepen met kaneel zijn een heerlijke dessert dat alle liefhebbers van zoete smaken zal plezieren. De combinatie van zijdezachte pudding en geurige kaneel creëert een perfecte harmonie. Deze repen zijn geweldig voor feesten, maar ook als een snelle traktatie bij de koffie. Op de bovenkant worden ze vaak versierd met kruimels of noten, wat een extra textuur en smaak toevoegt. De bereiding is eenvoudig en vergt niet veel tijd, zodat je ze op elk moment van de week kunt genieten. Geniet van de puddingrepen met familie en vrienden en laat ze verliefd worden op deze lekkernij!