Pannenkoeken

Pannenkoeken
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Recept voor pannenkoeken die je kunt eten met jam, kwark of vlees.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

400 ml melk
200 g bloem
2 ks eieren
naar behoefte olie om in te bakken
snufje zout

Kookinstructies

We mengen de bloem met een snufje zout, melk en twee eieren tot een goed dikke mix die geschikt is voor pannenkoeken.

In een pan met verhit olie gieten we een kleine lepel beslag. We bakken de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

Op de gebakken pannenkoeken doen we een willekeurige hoeveelheid van wat we lekker vinden. Jam, kwark, pudding of vlees- of groentevulling zijn geschikt.

Wat u nog niet wist over dit recept Pannenkoeken

Pannenkoeken zijn een populair gerecht dat je zowel zoet als hartig kunt bereiden. Dun beslag wordt in de pan gebakken en vervolgens gevuld met verschillende lekkernijen, zoals jam, nutella, kwark of spinazie. In Tsjechië worden pannenkoeken vaak geserveerd met een strooi suiker, slagroom of fruit. Hun bereiding is eenvoudig en snel, wat ze tot een ideaal gerecht voor ontbijt of dessert maakt. Pannenkoeken kunnen elke fijnproever verblijden met hun zachte beslag en brede keuze aan vullingen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.2/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Desserts
Štítky: Tsjechische keuken, dessert, vegetarisch recept

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Pannenkoeken.

Reactie toevoegen