Runderlende
 
    Sappige en goed gekruide biefstuk is het ideale gerecht dat we ons kunnen veroorloven, hetzij voor feestelijke gelegenheden, hetzij als zondagse specialiteit. Zodra de geur van de uiensaus zich in de keuken verspreidt en…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
600 g rundvlees biefstuk  
2 uien  
3 eetlepels volle mosterd  
300 ml bouillon  
zout  
gemalen peper  
olie  
Zouklechtka   
2-3 eetlepels bloem  
150-200 ml water
Kookinstructies
Rundvlees snijden we in plakken, snijden we aan de randen op verschillende plaatsen in en kloppen we aan beide kanten voorzichtig plat. We zouten, peppen en bestrijken het aan beide kanten met mosterd.
We verwijderen de schil van de ui en snijden deze in kleine stukjes. In een pan verhitten we olie, waarin we de ui glazig bakken, daarna voegen we het vlees toe en bakken het kort aan.
Vervolgens voegen we bouillon toe en koken onder het deksel totdat het vlees zacht is, wat ongeveer een uur duurt. Indien nodig voegen we water toe.
We bereiden een deeg van tarwebloem en water. Zodra het vlees zacht is, halen we het uit de pan en zetten we het opzij.
We binden de saus met een bindmiddel en laten het langzaam 20 minuten koken. Indien nodig kunnen we een beetje bouillon of water toevoegen.
Na het koken filteren we de saus, brengen we het vlees terug en laten we het verwarmd worden. We serveren met rijst of knoedels.
Wat u nog niet wist over dit recept Runderlende
Rundvlees entrecote is een populair vleesgerecht dat voornamelijk afkomstig is van rundvlees. Dit stuk vlees, bekend om zijn sappigheid en milde smaak, komt uit het gebied van de rug van het dier. Entrecote wordt vaak bereid op de grill, in de pan of in de oven en wordt geserveerd met verschillende bijgerechten, zoals aardappelen, groenten of diverse sauzen. Vanwege zijn uitstekende uiterlijk en smaak is rundvlees entrecote een ideale keuze voor een feestelijke tafel of een familiediner.
 Recepten100
 Recepten100 Tomas Rohlena
	Tomas Rohlena 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        