Rumtruffles in kokos

Rumtruffles in kokos
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Traditioneel familie recept voor rumballen.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

5 dkg boter
6 theelepels cacao
2 eetlepels rum
5 dkg gemalen noten
14 dkg poedersuiker
voor de panering kokosmeel

Kookinstructies

Zacht boter snijden we in stukjes, voegen suiker, noten, cacao toe en gieten rum in de kuil. Met de handen verwerken we dit tot een deeg, dat we in de koelkast leggen.

Uit het mengsel vormen we kleinere bolletjes, die we in kokos wikkelen.

Rumkugels in kokos kunt u bij elke gelegenheid serveren.

Wat u nog niet wist over dit recept Rumtruffles in kokos

Rumtruffels in kokos zijn een heerlijk dessert dat de zachtheid van chocolade en de intense smaak van rum combineert. Deze kleine balletjes worden gemaakt van gemalen koekjes, cacao en natuurlijk kwaliteitsrum, en ze zijn omhuld met fijne kokos. Ze zijn perfect als zoete afsluiting van een maaltijd of als gebak voor feesten en partijen. Hun bereiding is eenvoudig, zodat je ze ook gemakkelijk thuis kunt genieten. Rumtruffels zullen elke zoetekauw blij maken en brengen tegelijkertijd aromatisch plezier door de toegevoegde rum.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.7/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Zoetwaren
Štítky: snoep, Slowaakse keuken, vegetarisch recept

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Rumtruffles in kokos.

Reactie toevoegen