Perzik - kwarktaart - bakplaat

Perzik - kwarktaart - bakplaat
Voorbereidingstijd: 30 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

We mengen de eieren, olie, yoghurt en suiker, daarna voegen we de bloem en bakpoeder toe. Zodra het deeg dikker is, voegen we het sap van het fruit uit blik toe. Het deeg verspreiden we vervolgens over...

Ingrediënten en wat u nodig heeft

15 dkg bloem
15 dkg halfbloem
15 dkg suiker
2 witte yoghurts (150g)
3 hele eieren
100 ml olie
vanillesuiker
1/2 bakpoeder

blik perziken

2 zachte hüttenkäsen
zakje vanillepudding
1 ei
poedersuiker (naar smaak)

Kookinstructies

We combineren de eieren, olie, yoghurt en suiker, en voegen vervolgens de bloem en bakpoeder toe.

Als het beslag dikker is, voegen we sap van het compote toe.

We spreiden het beslag uit op een bakplaat die we hebben ingevet en bestoven, en plaatsen de partjes perziken erop.

In een kom mengen we de kwark met suiker, vla en een ei naar eigen smaak, afhankelijk van hoeveel zoet we lekker vinden. Vervolgens vullen we de kwark in een spuitzak en spuiten het rondom de perziken.

We bakken het in een heteluchtoven op 175 °C gedurende ongeveer 20 minuten.

Wat u nog niet wist over dit recept Perzik - kwarktaart - bakplaat

Perzikkwarktaart is een heerlijke toetje dat elke zoetgebakliefhebber zal plezieren. De belangrijkste ingrediënten zijn sappige perziken en romige kwark, die samen een perfecte harmonie van smaken vormen. De taart is eenvoudig te bereiden en de geur van het bakken vult het huis met een aangename aroma. Serveer het warm of koud, met een poedersuikerlaag of slagroom. Deze taart is een ideale keuze voor familiebijeenkomsten of als nagerecht bij de middagkoffie. Bereid het op een bakplaat en geniet van een geweldige traktatie met vrienden en familie!

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.3/5 (27 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Gebak
Tag: fruit, eenvoudig, vakantie / zondag, gewone dag, tsjechisch, eenvoudig, voor beginners, gebraden, nagerechten, zoet, fruitschijfjes, bubbels

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Perzik - kwarktaart - bakplaat.

Reactie toevoegen