Pasta met pittige kaas saus

Pasta met pittige kaas saus
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 1

Het is noodzakelijk om de pasta te koken. Snijd de worst eerst in de lengte doormidden en snijd deze vervolgens in zeer dunne halve rondjes. In een pan of koekepan verhitten we een grotere hoeveelheid olie...

Ingrediënten en wat u nodig heeft

pasta
mozzarella
Madeland kaas
parmezaan
chili
1 teentje knoflook
1 dunne worst
1 ui
room (31%)
rozemarijn
Worcestershire

Kookinstructies

Eerst koken we de pasta. We snijden de worst in de lengte doormidden en snijden het in dunne halve schijfjes. In een pan of steelpan verhitten we een paar grotere druppels olie en bakken we de worst. Zodra je denkt dat het goed gebakken is, haal je het eruit, maar laat de olie in de pan.

Voeg de fijngehakte ui toe aan de pan en bak deze. Als je denkt dat het voldoende gebakken is, voeg dan de worst weer toe en giet een halve kop water erbij, samen met een beetje room, zodat de ingrediënten na het mengen een beetje opvallen. Voeg tenslotte de geperste knoflook toe.

Voeg chili en rozemarijn toe, sprenkel wat Worcestershire-saus eroverheen en meng ongeveer een handvol geraspte kaas erdoor, zodat de smaak in de saus merkbaar is, maar de saus niet te dik wordt.

Proef de saus en meng deze met de noedels.

Wat u nog niet wist over dit recept Pasta met pittige kaas saus

Pasta met pittige kaassaus is een heerlijk en vullend gerecht dat de zachtheid van pasta combineert met de opvallende smaak van kaas. De saus, gemaakt van gesmolten kaas, room en specerij, geeft het gerecht pittigheid en diepgang in smaak. Het toevoegen van verse groenten of kruiden kan een geweldige manier zijn om het recept te verrijken en kleur te geven. Dit gerecht is ideaal voor kaasliefhebbers die op zoek zijn naar iets dat verwarmt en hun smaakpapillen verwent.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.4/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Italiaans
Tag: pasta, sauzen, frituren, koken, lunch, eenvoudig, gewone dag, eenvoudig, voor beginners, pittig, kruiden, kaas

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Pasta met pittige kaas saus.

Reactie toevoegen