Bruschetta al Pomodoro in het Tsjechisch

Bruschetta al Pomodoro in het Tsjechisch
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Bruschetta al Pomodoro is een uitstekende, lichte voorgerecht.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

basilicum
6 sneetjes toastbrood
4 stuks tomaat
olijfolie
2 teentjes knoflook

Kookinstructies

We snijden de tomaten in kleine stukjes en doen ze in een kom.

We wrijven de knoflook en voegen deze toe aan de tomaten samen met de fijngehakte basilicum. We besprenkelen met olijfolie en mengen alles.

We serveren op toast van witbrood, die we enten in de pan of in de toaster.

Wat u nog niet wist over dit recept Bruschetta al Pomodoro in het Tsjechisch

Bruschetta al Pomodoro is een populair Italiaans voorgerecht dat perfect is voor zomerevenementen. Dit eenvoudige gerecht bestaat uit geroosterd brood dat is ingesmeerd met knoflook en bedekt met een mengsel van gehakte tomaten, basilicum en olijfolie. In de Nederlandse versie kunnen we ook kaas toevoegen, zoals mozzarella of feta, om de smaak te versterken. Bruschetta al Pomodoro is een snel, smakelijk en verfrissend gerecht, ideaal voor een gezellige bijeenkomst met vrienden of familie. De perfecte combinatie van smaken zal je betoveren en een stuk Italië op je bord brengen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.2/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Smaken, Goodies, Italiaans, Voorgerecht, Salade, Vegetarisch, Toppings, Groente
Štítky: Italiaanse keuken, voorgerecht, vegetarisch recept

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Bruschetta al Pomodoro in het Tsjechisch.

Reactie toevoegen