Linzers pasta met parmezaansaus

Kook eerst de pasta volgens de instructies op de verpakking en giet deze daarna af. Snijd het vlees in kleine stukjes, voeg zout en peper toe en voeg basilicum en oregano toe. Knoflook...
Ingrediënten en wat u nodig heeft
400 g rode linzenpasta
300 g kalkoenvlees (borst)
2 eetlepels boter
1 slagroom
3 teentjes knoflook
2 handen geraspte Parmezaanse kaas
1 eetlepel basilicum
1 eetlepel oregano
zout
peper
peterselie
Kookinstructies
Kook eerst de pasta volgens de instructies op de verpakking en giet deze daarna af.
Snijd het vlees in kleine stukjes, zout en peper het, en voeg basilicum en oregano toe.
Hak de knoflook in kleine stukjes.
Smelt boter in een diepe pan en bak het vlees goudbruin. Voeg de gesneden knoflook toe en bak ongeveer een minuut. Giet dan room erbij en laat het vijf minuten koken, voeg daarna de parmezaan toe en laat deze smelten. Haal van het vuur, breng op smaak met peterselie en eventueel nog zout en peper. (Persoonlijk heb ik het niet meer op smaak gebracht, de kaas is al smaakvol genoeg).
Voeg de pasta toe aan de saus en serveer. Je kunt het op het bord eventueel met peterselie garneren.
Wat u nog niet wist over dit recept Linzers pasta met parmezaansaus
Linzpasta met Parmezaanse saus is een uitstekende bron van eiwitten en vezels. Deze pasta, gemaakt van gepelde linzen, heeft een rijke nootachtige smaak en een geweldige textuur. De Parmezaanse saus, bereid met hoogwaardige Parmezaanse kaas, room en kruiden, voegt een romige en intense smaak aan het gerecht toe. Dit recept is niet alleen gezond, maar ook snel te bereiden, ideaal voor een smakelijk diner. Voeg er wat verse groenten aan toe en je hebt een complete en uitgebalanceerde maaltijd vol heerlijkheid!