Kiprolletjes met zongedroogde tomaten en mozzarella

Kiprolletjes met zongedroogde tomaten en mozzarella
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Porties: 1

Tomaten en mozzarella vullen elkaar perfect aan. Als je ze wikkelt in een plakje kippenvlees en omhult met gedroogde ham, krijg je een uitstekende en smakelijke…

Ingrediënten en wat u nodig heeft

kipfilets
gedroogde tomaten in olie
mozzarella
Zwarte Woud ham
zout
peper

Kookinstructies

De schnitsels licht zout (voorzichtig, omdat de ham al zout is), peper en voeg zongedroogde tomaten en stukjes mozzarella toe. Daarna rollen we ze op en wikkelen ze in ham.

Op de bodem van de ovenschaal giet je een beetje olie van de tomaten.

Bak ze 20 minuten bedekt op 180 °C, daarna ontdek je ze en bak je verder.

Wat u nog niet wist over dit recept Kiprolletjes met zongedroogde tomaten en mozzarella

Kiprolletjes met gedroogde tomaten en mozzarella zijn heerlijke gerechten perfect voor elke gelegenheid. Mals kipvlees is gevuld met smakelijke gedroogde tomaten en romige mozzarella, wat zorgt voor de perfecte combinatie van smaken. Na het bakken zijn de rolletjes goudbruin en knapperig, ideaal om te serveren met een frisse salade of aardappelbijgerecht. Dit gerecht is niet alleen een feest voor het oog, maar zal ook de meest veeleisende fijnproevers tevredenstellen. Probeer ze als hoofdgerecht tijdens een familiediner of als delicatesse bij een feestelijke gelegenheid.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.8/5 (36 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Gevogelte
Tag: kip, gevogeltevlees, lunch, eenvoudig, vakantie / zondag, gewone dag, diner, tsjechisch, eenvoudig, voor beginners, gebraden

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Kiprolletjes met zongedroogde tomaten en mozzarella.

Reactie toevoegen