Kipfilet met mosterd, omhuld in knoflookpaneermeel

Vlees voorzichtig platkloppen, zout en peper toevoegen. Één kant met mosterd insmeren en 10 minuten laten rusten. Knoflook fijn raspen. Paneermeel…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
2 kipschnitzels
steakmosterd
2 teentjes knoflook
2 lepels Parmezaanse kaas of andere harde kaas
ei
paneermeel
bloem
zout
peper
braadvet
Kookinstructies
Vlees voorzichtig aanbakken, zouten en peperen. Aan één kant met mosterd bestrijken en 10 minuten laten rusten.
Knoflook fijn raspen.
Paneermeel met knoflook en kaas mengen. Schnitzels in bloem, ei en gekruid paneermeel paneren.
Langzaam aan beide kanten bakken in hete olie. Gefrituurde stukjes op een papieren servet leggen. Serveer met gekookte aardappelen of aardappelpuree.
Wat u nog niet wist over dit recept Kipfilet met mosterd, omhuld in knoflookpaneermeel
Kipfilet met mosterd, omhuld in knoflookpaneermeel, is een uitstekende specialiteit die de smaakpapillen van elke vleesliefhebber zal verrassen. Sappig kippenvlees is ingesmeerd met pittige mosterd, die een subtiele pikante toets geeft. De krokante knoflookpaneerlaag vormt dan een heerlijke en aromatische korst. Dit gerecht past perfect bij aardappelen, salades of vers brood. Alleen al de geur brengt je in een mooie culinaire ervaring vol smaken en aroma's. Verwen jezelf met kipfilet en geniet van een geweldige combinatie!