Kalkoengoulash

Kalkoengoulash
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Porties: 4

Eten dat in één pan wordt bereid, is de eenvoudigste methode om een heerlijke lunch of diner voor het hele gezin te koken. Probeer een geweldige kalkoengoulash te maken...

Ingrediënten en wat u nodig heeft

1 kalkoenpoot (zonder bot)
1 grote ui
2-3 teentjes knoflook
3-5 eetlepels bloem
olie
600-800 ml bouillon
Kruiden - naar smaak
fijne rode peperpoeder pittig
fijne rode peperpoeder zoet
majoraan
zout
gemalen peper
gemalen komijn
1 snufje nootmuskaat

Kookinstructies

Ontbeende kalkoenbout snijden we in blokjes.

In olie fruiten we de gesneden ui, voegen we het vlees toe en op smaak met zout en peper. Vervolgens voegen we geperste knoflook, gemalen komijn, marjolein, een snufje piment en zoete paprikapoeder toe, eventueel ook pittige voor degenen die dat lekker vinden.

We bakken het vlees eerst aan, daarna voegen we een beetje water of bouillon toe en stoven het totdat het zacht is.

Van bloem en water maken we een papje en zodra het vlees bijna zacht is, binden we het in en koken we nog ongeveer 20 minuten verder.

Wat u nog niet wist over dit recept Kalkoengoulash

Kalkoengoulash is een heerlijk en voedzaam gerecht dat populair is op Tsjechische tafels. Deze goulash wordt bereid met kwaliteitsvlees van kalkoen, dat mals is en een gezonder alternatief voor traditioneel rundvlees. Het vlees wordt langzaam gekookt in een geurige saus van uien, knoflook, paprika en specerijen, wat het een rijke smaak geeft. Het wordt meestal geserveerd met knoedels of pasta. Kalkoengoulash is een ideale keuze voor gezinslunches of -diners die ieders smaak zal behagen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.9/5 (41 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Gevogelte
Tag: gevogeltevlees, sauzen, lunch, eenvoudig, vakantie / zondag, gewone dag, diner, zout, eenvoudig, voor beginners, verstikking, kalkoenvlees

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Kalkoengoulash.

Reactie toevoegen