Kaas saus

Kaas saus
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Porties: 2

Kaas saus is de ideale oplossing wanneer je het gevoel hebt dat er niets te eten is in huis. Je hebt alleen een stuk kaas, een beetje melk en pasta nodig, die je zeker in de voorraadkast zult vinden.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

2-3 blokjes gesmolten kaas
50 g harde kaas, geraspt
1/2 ui
zout
gemalen peper
2 teentjes knoflook
7 eetlepels melk
1 plakje boter (of olie)

Kookinstructies

In de pan fruiten we fijngehakte ui en geperste knoflook.

Als het goudbruin is, voegen we gesmolten kaas, harde kaas en melk toe.

We koken en blijven voortdurend roeren totdat alle ingrediënten zijn opgelost.

Wat u nog niet wist over dit recept Kaas saus

Kaassaus is een romige en smakelijke saus die geweldig past bij verschillende gerechten. Het wordt voornamelijk gebruikt voor pasta, gegrilde vlees of groenten. De belangrijkste ingrediënten zijn kazen, room en kruiden, die het een rijke smaak geven. Het kan worden bereid met verschillende soorten kaas, zoals Parmezaanse kaas, cheddar of blauwe kaas, wat de uiteindelijke smaak beïnvloedt. De bereiding is snel en eenvoudig, waardoor het ook geschikt is voor dagelijkse maaltijden.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.8/5 (40 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Sauzen
Tag: sauzen, frituren, koken, lunch, eenvoudig, snel, gewone dag, diner, zout, goedkoop, tsjechisch, eenvoudig, voor beginners, glutenvrij, vegetarisch, kaas

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Kaas saus.

Reactie toevoegen