Hüttenkäse donuts

Hüttenkäse donuts
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Recept voor snelle kwarkbollen, geschikt als tussendoortje of voor onverwachte bezoek.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

250 g halfvolle bloem
2 ks eieren
250 g kwark
1 glas melk
1 ks bakpoeder
voor het paneren poedersuiker
naar behoefte olie om te braden
1 snufje zout
1 lepel rum

Kookinstructies

Doe bloem met bakpoeder, kwark, eieren, een snufje zout, rum en melk in een kom. Meng alles goed door elkaar.

Maak met een lepel bolletjes van het deeg en leg ze in de hete olie om ze goudbruin te bakken.

Rol de nog hete kwarkdonuts in suiker en serveer ze daarna.

Wat u nog niet wist over dit recept Hüttenkäse donuts

Kwarkbollen zijn een populair zoet gebak dat de harten van veel zoetekauwen veroveren. Deze heerlijke dessert heeft een zachte en luchtige deeg dat wordt gemaakt van kwark, bloem en andere ingrediënten. Bollen zijn vaak gevuld met jam, nutella of maanzaad en bestrooid met suiker. Ze zijn perfect bij de middagthee of als zoete snack. Het bakken van kwarkbollen is een geweldige manier om samen met familie en vrienden geniet van de tijd in de keuken en een stukje huiselijke lekkernij op tafel te brengen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.7/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Gebak
Štítky: Tsjechische keuken, voorgerecht, vegetarisch recept

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Hüttenkäse donuts.

Reactie toevoegen