Haasbiefstuk met mosterd

We pellen de ui en snijden deze in grotere stukken. We snijden het vlees in plakken of stukken. In de verwarmde olie bakken we het vlees met de ui en voegen daarna zout toe.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
300 g runderwangen
1 kleine ui
1 teentje knoflook
2 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel volle mosterd
zout
100 ml water
1-2 theelepels grove mosterd
2 theelepels zoete ketchup
2 theelepels maïszetmeel
1 theelepel sojasaus
Kookinstructies
Geschilde ui grof gehakt. De schenkel in plakjes of stukjes snijden. In hete olie het vlees met de ui aanbraden en vervolgens zout toevoegen.
Voeg water, knoflook en volle mosterd toe. Af en toe roeren en bijvullen totdat het vlees zacht is.
Meng in koud water grove mosterd, ketchup, zetmeel en sojasaus. Deze bereide mix toevoegen aan het vlees en kort laten koken. Serveer met gekookte pasta.
Wat u nog niet wist over dit recept Haasbiefstuk met mosterd
Runderlappen met mosterd is een uitstekend Tsjechisch gerecht dat vleesliefhebbers en liefhebbers van intensieve smaken zal verrassen. De lappen, langzaam gaar gekookt, worden verrijkt met een sterke mosterd die een unieke pittige toets toevoegt. Dit recept bevat vaak ook aromatische groenten, zoals wortelen en uien, en kruiden die de smaak van het gerecht benadrukken. Het wordt meestal geserveerd met knoedels of aardappelen die de saus uitstekend absorberen. Runderlappen met mosterd is de ideale keuze voor een familiereünie of een zondagse lunch.