Goede gehaktbal

Alle ingrediënten mengen we zoals bij het maken van traditionele gehakt, doen het in een braadslee en bakken het, voegen wat water toe en bovenop heb ik twee lepels vet gedaan.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
Rundergehakt
ui (klein)
6 teentjes knoflook
majoraan
zout
peper
2 eetlepels sojasaus
2 eetlepels ketchup
1 eetlepel mosterd
1 ei
een beetje paneermeel (om door te mengen)
bevroren groenten (wortel, erwt, maïs)
Kookinstructies
Alle ingrediënten goed mengen zoals bij het maken van klassieke gehakt, in de braadslee doen en bakken. Een beetje water toevoegen en ik heb er bovenop twee lepels reuzel gedaan.
Wat u nog niet wist over dit recept Goede gehaktbal
Een goede gehaktbrood is een populair gerecht uit de Tsjechische keuken dat elke vleesliefhebber zal plezieren. Het wordt meestal bereid met gemalen rundvlees en varkensvlees, dat wordt gemengd met uien, knoflook en specerijen. Soms worden er ook kruiden of groenten aan het mengsel toegevoegd om de smaak te versterken. Gehaktbrood wordt meestal in de oven gebakken en warm geserveerd met aardappelpuree of koud met brood. Het is een ideaal gerecht voor familie-lunches en als snack op broodjes. Iedereen heeft zijn eigen beproefd recept, daarom zijn er veel variaties van dit gerecht.