Gepofte aardappelen

Geroosterde aardappelen zijn een gemakkelijke, maar onweerstaanbare delicatesse die iedereen zal plezieren die van knapperig en geurzaam voedsel houdt.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
aardappelen
kruiden voor Amerikaanse aardappelen
zout
knoflookolie
Kookinstructies
Schil de aardappelen en snijd ze in partjes in de lengte. Leg ze daarna op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Besprenkel ze met olie en voeg kruiden toe.
Bak ze totdat ze zacht en goudbruin zijn, op een temperatuur van 180-200 °C gedurende ongeveer 45-50 minuten.
Wat u nog niet wist over dit recept Gepofte aardappelen
Aardappelen uit de oven zijn een populair gerecht dat perfect als bijgerecht of als hoofdgerecht kan worden geserveerd. De bereiding is eenvoudig; was de aardappelen grondig, snijd ze in stukken en breng op smaak met zout, peper en kruiden. Ze worden in de oven gebakken totdat ze een goudbruine kleur en een krokante korst krijgen. Deze heerlijke combinatie van een zachte binnenkant en een krokante schil zal elke fijnproever plezieren. Aardappelen uit de oven kunnen met verschillende sauzen of dips naar keuze worden geserveerd.