Gefrituurde kaas met ham

Tussen de kaasplakken doen we ham of salami, daarna wikkelen we het in fijne bloem, een ei en paneermeel. Om te voorkomen dat de kaas eruit lekt, wikkelen we het nog een keer in een ei en paneermeel.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
2 dunne plakken edam
2 plakken ham of hamsalami
1 ei
bloem
paneermeel
olie
Kookinstructies
Plaats ham of salami tussen de kaasplakken, en haal ze daarna door de bloem, het ei en de paneermeel.
Om te voorkomen dat de kaas eruit loopt, wikkelen we het nog een keer in het ei en de paneermeel.
Bak in olie.
Wat u nog niet wist over dit recept Gefrituurde kaas met ham
Gefrituurde kaas met ham is een populair Tsjechisch gerecht dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zal plezieren. Dit gerecht bestaat uit kaas, meestal eidam, dat gevuld is met een plakje ham, en vervolgens geheel gepaneerd en goudbruin gefrituurd. Het wordt vaak geserveerd met tartaar saus en een traditionele aardappelsalade. Een andere variant is het serveren met frietjes of zuurkomkommers. Gefrituurde kaas met ham is een typisch vertegenwoordiger van de Tsjechische keuken en is populair in restaurants en op de eettafels thuis.