Gefrituurde garnalen in crispy beslag

Garnalen zijn populaire zeevruchten die veel voedingsstoffen bieden, ze hebben een laag vetgehalte en de bereiding is erg eenvoudig en snel. Probeer ze in…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
neloupané rauwe garnalen
1 ei
meel
100 ml water
100 ml melk
zout
gemalen peper
gemalen paprikapoeder (of chili of grillkruiden)
olie
Kookinstructies
We reinigen de garnalen en kruiden ze met zout en peper.
We kloppen een ei, voegen water en melk toe, zouten en mengen geleidelijk de bloem erdoor tot er een beslag ontstaat dat iets dikker is dan pannenkoekenbeslag.
We doen de bloem in een zak en kruiden deze met paprikapoeder of grillkruiden naar eigen smaak. We dompelen de garnalen in het beslag en doen ze daarna in de zak met bloem. We schudden, zodat de garnalen goed bedekt zijn.
We frituren in hete olie tot ze goudbruin zijn.
We serveren met een groenten salade.
Wat u nog niet wist over dit recept Gefrituurde garnalen in crispy beslag
Gefrituurde garnalen in een krokant beslag zijn een populair gerecht dat liefhebbers van zeevruchten zal plezieren. Deze heerlijke garnalen worden in een fijn beslag gedoopt en vervolgens goudbruin gefrituurd, waardoor ze een krokante textuur en rijke smaak krijgen. Ze worden vaak geserveerd met een verse kruidensaus of een pittige dip, die hun smaak perfect aanvullen. Ideaal als voorgerecht of hoofdgerecht, bieden gefrituurde garnalen de perfecte combinatie van smaken en texturen die iedereen zal waarderen. Het is een geweldige manier om van zeevruchten te genieten in een onconventionele stijl.