Cocktail met bosbessen en slagroom

Cocktail met bosbessen en slagroom
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Wie zou kunnen weerstaan aan een gekoelde cocktail met bosbessen?

Ingrediënten en wat u nodig heeft

1/2 l gekoeld melk - halfvol
1 theelepel honing - bos
2 eetlepels pudding - vanille
4 eetlepels verse bosbessen
slagroom

Kookinstructies

Heerlijke smaak en geur.

Eerst maken we vanillepudding.

Twee eetlepels gekookte pudding doen we in een kom. We zoeten met honing. We voegen bosbessen toe.

We vullen aan met gekoelde melk.

We mixen, kloppen op en gieten in hoge glazen.

We werken af met een lepel slagroom. We leggen bosbessen bovenop. Serveer lichtjes gegoten met honing.

Wat u nog niet wist over dit recept Cocktail met bosbessen en slagroom

Cocktail met bosbessen en slagroom is een verfrissende en zoete drank, ideaal voor hete zomerdagen. Deze heerlijke cocktail combineert verse bosbessen, die natuurlijke zoetheid en een krachtige kleur toevoegen, met de romige textuur van gemixte melk of yoghurt. De kers op de taart is een rijke laag slagroom, die de cocktail afrondt en tegelijkertijd de smaak verzacht. De bereiding is snel en eenvoudig - je hebt slechts een paar ingrediënten en een blender nodig. Het resultaat is een smaakvol uitgebalanceerde drank, die zowel kleine als grote fijnproevers blijmaakt. Geniet op elk moment van de dag van deze zachte cocktail!

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.3/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Voor kinderen
Štítky: Tsjechische keuken, cocktails, vegetarisch recept

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Cocktail met bosbessen en slagroom.

Reactie toevoegen