Chocoladepudding met bananen en kwark

In een grotere kom mengen we de kwark goed met de in plakjes gesneden bananen. In een kleine pan mengen we het puddingpoeder met koude melk en brengen we het aan de kook.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
26 g (1/2 zakje) premium pudding Pure Chocolade Dr. Oetker
250 ml halfvolle melk
250 g magere zachte kwark
2 middelgrote bananen (ongeveer 260 g)
Kookinstructies
In een brede kom mengen we de kwark met in plakjes gesneden bananen.
In een kleine pan mengen we het puddingpoeder met koude melk en brengen we het aan de kook. Eerst roeren we totdat de pudding indikt, daarna gieten we het in de kom met de opgeklopte kwark en bananen en mengen we goed door.
We verdelen het over twee tot drie gelijke bakjes, laten het afkoelen tot kamertemperatuur, sluiten het af en zetten het in de koelkast.
Wat u nog niet wist over dit recept Chocoladepudding met bananen en kwark
Chocoladepudding met bananen en kwark is een heerlijk dessert dat de verfijnde smaak van chocolade combineert met verfrissende bananen en romige kwark. Dit zoete gerecht is niet alleen smakelijk, maar ook voedzaam, dankzij het eiwitgehalte in de kwark. De bereiding is eenvoudig: kook gewoon de chocoladepudding, voeg in plakjes gesneden bananen toe en meng ze met de kwark. Dit dessert is ideaal als zoete afsluiting van een maaltijd of als een gezonde snack. Geniet van de combinatie van smaken die uw smaakpapillen zullen verwennen!