Hüttenkäse-taart met abrikozen II.

We mengen de bloem, suiker, vanillesuiker, boter en eieren om een gladde deeg te maken. Met dit deeg bekleden we de taartvorm en laten we het 1-2 uur koelen. Ondertussen…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
Deeg
300 g patentbloem
100 g poedersuiker
1 pakje vanillesuiker
200 g boter
1 stuk ei
Room
1 kg magere kwark
200 g crème
2 stuks eieren
100 g poedersuiker
1 pakje vanillesuiker
50 g Solamyl
sap van 1/2 citroen
400 g abrikozen
Kookinstructies
We mengen de bloem, suiker, vanillesuiker, boter en eieren totdat we een glad deeg krijgen. Dit deeg gebruiken we om de taartvorm te bekleden en laten we 1-2 uur in de koeling staan.
Ondertussen bereiden we de vulling. We voegen room, eieren, suiker, Solamyl en citroensap aan de kwark toe en mengen alles goed door elkaar.
We overgieten de abrikozen met heet water, pellen ze, snijden ze doormidden en verwijderen de pitten. We gieten de helft van de kwarkcrème op het deeg, leggen de halve abrikozen erop en voegen uiteindelijk de resterende crème toe.
Plaats de vorm in de voorverwarmde oven en bak deze langzaam totdat het oppervlak van de taart een gouden kleur krijgt.
Wat u nog niet wist over dit recept Hüttenkäse-taart met abrikozen II.
Kwarktaart met abrikozen II is een uitstekende dessert dat zachte kwark combineert met smakelijke, zoete abrikozen. Deze taart heeft een krokante bodem, waarop een gladde kwarkvulling ligt, verrijkt met vanille en citroenschil. Abrikozen voegen een verfrissende fruitsmaak toe en decoreren de taart prachtig. Ideaal voor de zomer, deze taart is perfect bij de middagkoffie of thee. Het is gemakkelijk te bereiden en zal uw familie en vrienden zeker verrassen met zijn heerlijkheid en uitstraling.