Bruschetta

We sneden witte broodsneden aan beide zijden goudbruin op de grill en bestrijken ze daarna met knoflook. We snijden de tomaten in kleine stukjes en de knoflook in dunne plakjes, strooien…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
200 g tomaten
1 snufje oregano of basilicum
4 teentjes knoflook
4 plakken wit brood
olijfolie
zout
Kookinstructies
We grill de plakken wit brood aan beide kanten goudbruin en bestrijken ze met knoflook.
We snijden de tomaten in kleine stukjes, de knoflook in dunne plakjes, voegen oregano toe, zout en besprenkelen met olijfolie en alles mengen. De zo bereide tomaten leggen we op het geroosterde brood.
Wat u nog niet wist over dit recept Bruschetta
Bruschetta is een traditioneel Italiaans gerecht, dat bestaat uit gegrild brood, meestal van ciabatta, bedruppeld met olijfolie en knoflook. Het wordt het meest geserveerd met verse tomaten, basilicum en balsamicoazijn. Dit eenvoudige, maar smakelijke voorgerecht is populair over de hele wereld vanwege zijn verfrissende smaak en gemakkelijke bereiding. Bruschetta is een geweldige keuze voor zomerse avonden en wordt vaak geserveerd op verschillende feesten en bijeenkomsten met vrienden.