Braadworst in bladerdeeg

Eenvoudige handleiding voor het bereiden van een snack waar kinderen steeds om zullen vragen zodra ze het eenmaal geproefd hebben. Bladerdeegworstjes kun je ook gebruiken om…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 bladerdeeg (400-500 g)
ketchup (naar behoefte)
300 g worstjes
komijn
kaas (naar smaak)
1 ei (om te bestrijken)
Kookinstructies
We bedekken de bakplaat met bakpapier.
We rollen het bladerdeeg uit, bestrijken het met ketchup en snijden het in strips.
We snijden de worstjes doormidden of in derde stukken en snijden de uiteinden in zoals bij barbecueworstjes. Vervolgens wikkelen we ze in de strips van bladerdeeg.
We leggen ze op de bakplaat, bestrijken ze met ei en strooien er karwijzaad of kaas over.
We plaatsen ze in de oven en bakken ze op 180 °C, totdat ze goudbruin zijn, ongeveer 15-20 minuten.
Wat u nog niet wist over dit recept Braadworst in bladerdeeg
Worstjes in bladerdeeg zijn een populaire delicatesse die smakelijke worstjes combineert met knapperig bladerdeeg. Dit eenvoudige gerecht wordt vaak geserveerd als snack of voorgerecht en kan worden verrijkt met verschillende bijgerechten, zoals ketchup of mosterd. De bereiding is snel en eenvoudig – het enige wat je hoeft te doen is de worstjes in het deeg te wikkelen en ze goudbruin te bakken. Geschikt voor feesten, bijeenkomsten of als snelle snack in gezinsverband, veroveren worstjes in bladerdeeg de harten van liefhebbers van deze eenvoudige, maar heerlijke hapjes.