Bladsnecken

Bladsnecken
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Recept voor een snelle en uitstekende snack die je onverwachte gasten kunt serveren.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

2 pakken bladerdeeg
100 g ham
100 g spek
200 g plakken kaas
1 st ei

Kookinstructies

Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het bladerdeeg uit tot een dunne lap, waarop we plakken ham, spek en kaas leggen. Vervolgens rollen we het op tot een rol, waarvan we plakjes snijden en op een bakplaat leggen. Bestrijk ze met een losgeklopt ei en bak ze ongeveer 20 minuten.

De sneetjes kunnen direct geserveerd worden. Ze smaken uitstekend zowel warm als koud.

Wat u nog niet wist over dit recept Bladsnecken

Bladerdeegslakken zijn heerlijke gebakjes die elke fijnproever zullen verrassen. De basis is bladerdeeg en een smakelijke vulling, die bijvoorbeeld ham, kaas of kruiden kan bevatten. De voorbereiding is eenvoudig en snel - het deeg wordt uitgerold, gevuld en vervolgens opgerold tot de vorm van een slak. Bakken op de juiste temperatuur zorgt voor een krokant korstje en een zachte binnenkant. Bladerdeegslakken zijn een uitstekende keuze als voorgerecht, feestje of als snel hapje voor bezoek.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.2/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Smaken
Štítky: Tsjechische keuken, voorgerecht

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Bladsnecken.

Reactie toevoegen