Bladerdeeg voor strudel

Bladerdeeg voor strudel
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 1

Alle ingrediënten mengen we en laten ze twee uur rusten. Daarna kunnen we met het deeg aan de slag.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

450 g bloem
250 g Hera
10 eetlepels melk
1 theelepel azijn
2 eidooiers

Kookinstructies

We combineren alle ingrediënten en laten het mengsel twee uur rusten.

Daarna kunnen we beginnen met het bewerken van het deeg.

Wat u nog niet wist over dit recept Bladerdeeg voor strudel

Bladerdeeg voor strudel is een basiscomponent voor het bereiden van heerlijke appelstrudel. Het deeg is dun, kwetsbaar en smaakneutral, waardoor de zoete of hartige vullingen kunnen uitblinken. Het bereiden van bladerdeeg kan tijdrovend zijn, maar velen kiezen voor de gekochte variant, die tijd bespaart. In combinatie met appels, kaneel en rozijnen verandert bladerdeeg in een geliefd dessert, ideaal voor verschillende gelegenheden. Na het bakken heeft de strudel een gouden kleur en een krokante textuur die elke zoetekauw zal plezieren.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.3/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Hoofdgerecht
Tag: eenvoudig, snel, goedkoop, eenvoudig, voor beginners, nagerechten, ander, strudels, binnen 10 minuten

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Bladerdeeg voor strudel.

Reactie toevoegen