Rundvlees hamburger met zelfgebakken broodje

Een van de traditionele Amerikaanse gerechten die je gemakkelijk thuis kunt maken is sappig vlees gegrild met een gesmolten plak kaas en een knapperige structuur.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
300 g gemalen rundvlees (of een mix)
1 theelepel vierkleurige gemalen peper
1 eetlepel mosterd
1 theelepel zout
1 theelepel Worcestershire-saus
4 plakken kaas
2 plakken spek
groene sla
Saus
3 eetlepels tartaar
1 eetlepel ketchup
1 theelepel chili
Kookinstructies
Meng het vlees met peper, mosterd, zout en Worcestersaus. Vorm twee gelijke schijfjes, minstens 3 cm hoog.
Gril ze op de huishoudgrill 3-4 minuten aan elke kant. Na het omdraaien leggen we een plak kaas op de eerste gebakken kant, zodat deze kan smelten. We kunnen het ook in een pan bereiden.
Snijd de bolletjes doormidden en je kunt ze ook aan de binnenkant op de grill roosteren. Stel de hamburger dan samen volgens onze gewoonten.
Wat u nog niet wist over dit recept Rundvlees hamburger met zelfgebakken broodje
Een rundvleesburger met huisgemaakte bolletjes is een klassieker die elke liefhebber van goed eten zal plezieren. Het sappige gemalen rundvlees is perfect gaar en heerlijk gekruid, terwijl het huisgemaakte bolletje zacht en geurige is. Dit gerecht kan worden verrijkt met verse groenten, knapperige spek en smakelijke sauzen die nog meer smaak toevoegen. Of je hem nu op een picknick of tijdens een familiediner eet, de rundvleesburger met huisgemaakte bolletjes is altijd een welkome keuze die gegarandeerd iedereen in je omgeving zal plezieren.