Rum-chocoladeglazuur voor gebak
![Rum-chocoladeglazuur voor gebak](/i/rum-chocoladeglazuur-voor-gebak.jpg)
De meeste van ons houdt ervan om bij de koffie iets lekkers te hebben. Een gebakje, een toetje, enzovoort. En als er een of andere topping bij is, des te beter.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
20 dkg poedersuiker
18 dkg boters
4 eetlepels rum
3 eetlepels heet water
4 dkg cacaopoeder
Kookinstructies
Eerst smelten we een stukje boter, voegen we heet water en rum toe en strooien we poedersuiker met cacaopoeder erbij. We mengen al deze ingrediënten goed door elkaar. We wachten even en brengen het daarna aan.
Wat u nog niet wist over dit recept Rum-chocoladeglazuur voor gebak
Rum-chocoladeglazuur voor dessert is een heerlijke combinatie van rijke chocoladesmaak en subtiele rumaroma, die elk dessert naar een hoger niveau tilt. Deze glazuur wordt traditioneel bereid door hoogwaardige chocolade met boter te smelten, waaraan vervolgens rum wordt toegevoegd om de smaak te versterken. Het is ideaal voor het overgieten van taarten, cake of gebak, waaraan het een onweerstaanbare glans en pittige toets geeft. De zachte en romige consistentie laat zich gemakkelijk over het oppervlak van het dessert spreiden en zal niet alleen uw smaakpapillen, maar ook uw esthetische zintuigen tevredenstellen. Perfecte keuze voor elke gelegenheid.