Pizza rolade

Pizza rolade
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Heerlijke eenvoudige snack.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

1 pakje bladerdeeg
20 dkg salami of ham
10 dkg geraspte of plakjes kaas
om te bestrijken 1 st ei
ketchup

Kookinstructies

Bladerdeeg rollen we uit op de door ons gekozen dikte. Daarop smeren we ketchup, niet tot aan de randen. We leggen er gelijkmatig gekozen vleeswaren op, bij voorkeur ham, en daarop kaas, ook weer naar onze keuze.

We rollen het op tot een rol en leggen het op een bakplaat met bakpapier. We plaatsen het in een voorverwarmde oven op 180 °C.

We bakken het goudbruin, wat ongeveer 20 minuten duurt.

Laat het een minuutje afkoelen en snijd het. We kunnen het zowel warm als koud serveren.

Wat u nog niet wist over dit recept Pizza rolade

Pizza rolade is een populair gerecht dat de smaken van pizza combineert met de eenvoud van een rolade. Het pizzadeeg wordt uitgerold, vervolgens besmeerd met tomatensaus en bestrooid met favoriete ingrediënten, zoals kaas, ham of groenten. Na het vullen wordt het deeg zorgvuldig opgerold en goudbruin gebakken. Het resultaat is een knapperige, smakelijke rolade die perfect is als snack op een feestje of als een snelle avondmaaltijd. Pizza rolade is een geweldige manier om van alle favoriete pizza smaken te genieten in een onconventionele vorm.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.4/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Tsjechisch, Smaken, Goodies, Voorgerecht, Voor kinderen
Štítky: voorgerecht, Italiaanse keuken

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Pizza rolade.

Reactie toevoegen