Pizza rolade
Heerlijke eenvoudige snack.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 pakje bladerdeeg
20 dkg salami of ham
10 dkg geraspte of plakjes kaas
om te bestrijken 1 st ei
ketchup
Kookinstructies
Bladerdeeg rollen we uit op de door ons gekozen dikte. Daarop smeren we ketchup, niet tot aan de randen. We leggen er gelijkmatig gekozen vleeswaren op, bij voorkeur ham, en daarop kaas, ook weer naar onze keuze.
We rollen het op tot een rol en leggen het op een bakplaat met bakpapier. We plaatsen het in een voorverwarmde oven op 180 °C.
We bakken het goudbruin, wat ongeveer 20 minuten duurt.
Laat het een minuutje afkoelen en snijd het. We kunnen het zowel warm als koud serveren.
Wat u nog niet wist over dit recept Pizza rolade
Pizza rolade is een populair gerecht dat de smaken van pizza combineert met de eenvoud van een rolade. Het pizzadeeg wordt uitgerold, vervolgens besmeerd met tomatensaus en bestrooid met favoriete ingrediënten, zoals kaas, ham of groenten. Na het vullen wordt het deeg zorgvuldig opgerold en goudbruin gebakken. Het resultaat is een knapperige, smakelijke rolade die perfect is als snack op een feestje of als een snelle avondmaaltijd. Pizza rolade is een geweldige manier om van alle favoriete pizza smaken te genieten in een onconventionele vorm.