Paddenstoelenmix voor toastjes

Als je vers geplukte paddenstoelen uit het bos hebt en je graag een heerlijke traktatie wilt bereiden op goudbruine toast, raden we ons recept aan. Paddenstoelenmix voor…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
200 g shitake paddenstoelen
200 g oesterzwammen
200 g champignons
1 ui
1 ei
1 lente-ui met loof
1 teentje knoflook
gedroogde tomaten (naar smaak)
enkele takjes basilicum
gemalen komijn (naar smaak)
gemalen peper
zout
Bij het serveren
toast
verse groenten
Kookinstructies
Verhit olie en fruit de gesneden ui.
Snijd de champignons in kleine stukjes en meng ze met de ui en zout. Voeg dan een beetje gemalen komijn, geperste knoflook en gesneden lente-ui toe.
Zout een beetje met water en laat het een paar minuten onder een deksel koken. Roer tenslotte de eieren erdoor, voeg gesneden basilicum en grofgesneden gedroogde tomaten toe. Serveer met toast en een groentesalade.
Wat u nog niet wist over dit recept Paddenstoelenmix voor toastjes
Champignonmix voor toast is een heerlijk gerecht dat de voortreffelijke smaken van wilde paddenstoelen combineert met knapperige toast. Dit gerecht is populair vanwege de eenvoudige bereiding en de rijke smaken. De champignonmix bevat verse of gedroogde paddenstoelen, uien, knoflook en kruiden die samen in de pan worden gestoofd. Het wordt warm geserveerd op geroosterd brood of toast, wat een geweldige combinatie van texturen creëert. Ideaal als snelle lunch, diner of als hapje voor visite, de champignonmix zal zeker elke liefhebber van paddenstoelen en goed eten plezieren.