Knoflookstokjes van broodjes

Oude broodjes kunnen we nog steeds gebruiken, ze zijn perfect voor zoute stengels, waar we van kunnen genieten bij wijn of als alternatief.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
5-6 oude broodjes
100 g boter
2 teentjes geperste knoflook
pizzakruiden
gemalen paprika
snufje zout
Kookinstructies
We smelten de boter en mengen dit met het knoflook, specerijen en zout.
We snijden de uiteinden van de broodjes af en snijden ze in smalle reepjes. Elk reepje bestrijken we daarna voorzichtig aan alle kanten met een kwastje.
We plaatsen ze in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 10 minuten en houden zorgvuldig in de gaten dat ze niet verbranden en krokant blijven.
Wat u nog niet wist over dit recept Knoflookstokjes van broodjes
Knoflookstokken van broodjes zijn een geweldige en snelle traktatie, ideaal als tussendoortje of als bijgerecht bij soepen. De bereiding is eenvoudig: snijd de broodjes gewoon in stokken en bestrijk ze vervolgens met een mengsel van knoflook, boter en kruiden. Na het bakken in de oven veranderen de stokken in een krokante delicatesse met een intense knoflooksmaak. Ze zijn zowel warm als koud heerlijk, en ook uitstekend voor verschillende feesten of partijen. Ze zullen zeker elke liefhebber van knoflook en eenvoudig thuis koken blij maken!