Kipfilet als minute met groenten

Vlees reinigen en in dunne reepjes snijden. Deze vervolgens in een kom mengen met specerijen, olie en Maizena en goed mengen. We kunnen het laten...
Ingrediënten en wat u nodig heeft
2 middelgrote kipfilets
2 eetlepels Maizena (of Solamyl)
2-3 eetlepels zonnebloemolie
grillkruiden voor kip (naar smaak)
zout
peper
Kookinstructies
Vlees dat we van onzuiverheden hebben ontdaan, snijden we in dunne reepjes en mengen we in een kom met specerijen, olie en Maizena, goed doorroeren. We kunnen het een tijdje laten rusten, maar dat is niet verplicht.
In een anti-aanbakpan bakken we de stukjes vlees en scheiden ze met een lepel. Het is niet nodig om olie toe te voegen, er is genoeg in het mengsel.
We kunnen serveren met gestoomde groenten of aardappelen als bijgerecht.
Wat u nog niet wist over dit recept Kipfilet als minute met groenten
Kippenborst als minuutgerecht met groenten is een snelle en smakelijke maaltijd, ideaal voor dagelijks gebruik. Dit gerecht bestaat uit fijn gebakken kipfilet die zijn sappigheid en smaak behoudt. Groenten zoals paprika, courgette en wortel geven het gerecht frisheid en kleur. Het hele gerecht is gemakkelijk te bereiden en valt op door zijn lichtheid, wat het een perfecte keuze maakt voor een gezonde lunch of diner. Het wordt vaak geserveerd met rijst of aardappelen en past uitstekend bij een frisse salade.