Ingelegde camembert I

Traditioneel gerecht dat altijd indruk maakt op alle feestjes en verjaardagen. U zult er het hele jaar door van genieten, bijvoorbeeld als lekkernij bij bier of wijn. Tegelijkertijd…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
4 hermelijnen
1 grote ui
peper (of chili naar smaak)
provençaals kruiden
grillkruiden
2 laurierbladeren
10 peperkorrels
5 pimentkorrels
gemalen paprika
knoflook
olie
Kookinstructies
Schil de ui en de knoflook. Snijd de ui in ringetjes en plet de knoflook met een brede mes.
Snijd de camemberts in de lengte doormidden. Strooi Provençaalse kruiden op één helft.
Zout de andere helft met grillkruiden en smeer in met de geplette knoflook, voeg de in ringetjes gesneden ui toe en dek af met de andere helft van de kaas.
Bestrooi de gevulde kazen met gemalen paprika en doe ze in een pot.
Voeg peper, piment, laurierblad, één peper, de rest van de ui toe en giet alles onder olie.
Sluit de pot goed af en laat hem een paar dagen in de koelkast staan.
Wat u nog niet wist over dit recept Ingelegde camembert I
Gepekelde camembert is een populaire Tsjechische delicatesse die we vaak als hapje of voorgerecht genieten. Camembert, een heerlijke zachte kaas, wordt ingelegd in olie met verschillende specerijen, zoals knoflook, paprika of kruiden. Deze bereidingswijze maakt de kaas subtiel op smaak en geeft het een unieke smaak. Gepekelde camembert wordt traditioneel geserveerd met vers brood en is geliefd, niet alleen op verschillende feesten, maar ook tijdens samenzijn met vrienden.