Honingwafels

Mix het boter, de honing, de eieren en het zout tot een gladde crème, voeg vervolgens de melk toe en meng geleidelijk de suiker, de bloem en het bakpoeder erdoor. Verhit het wafelijzer en giet in het midden…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
100 g zachte boter
3 eieren
270 g bloem (type patent)
1 snufje zout
1 theelepel bakpoeder
250 ml melk
5-6 eetlepels honing
100 g suiker
Kookinstructies
Klop kwaliteit van de boter, honing, eieren en zout goed, voeg daarna de melk toe en meng vervolgens de suiker, bloem en bakpoeder erdoor.
Verwarm het wafelijzer en plaats in het midden altijd drie eetlepels beslag, die je gelijkmatig verspreidt.
Sluit het wafelijzer en bak de wafel ongeveer 3-4 minuten.
Wat u nog niet wist over dit recept Honingwafels
Honingwafels zijn een zoete delicatesse die elke bakliefhebber zal plezieren. Deze luchtige en krokante wafels worden bereid met kwaliteitsingrediënten, waaronder honing, dat ze een unieke smaak en zachte zoetheid geeft. Wafels kunnen worden geserveerd met fruit, slagroom of chocolade, wat ze tot een geweldig dessert of ontbijt maakt. In hun aromatische smaak komen de warmte van een thuisomgeving en de liefde voor het bakken samen. Ontdek de magie van honingwafels en verwonder uw dierbaren met dit heerlijke gerecht!