Eimayonaise
Wie zou zich bezighouden met een zware maaltijd, als het buiten zo mooi weer is? Laten we een eiersalade maken van ingrediënten die iedereen thuis heeft.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
2 eetlepels mayonaise
1-2 snufjes zout
5 stuks eieren
1-2 snufjes gemalen zwarte peper
2 teentjes kwaliteitsknoflook
Kookinstructies
Pel olijof knoflook en doe twee geperste teentjes in een kom.
Zet een pan met water op het fornuis en doe de eieren erin, die koken we hard. Bereid een eier Slicer voor. Na het koken doen we de eieren in de slicer en snijden we ze. Giet alles in de kom.
Kruid en zout het. Voeg twee eetlepels mayonaise toe.
Meng het door elkaar en het is klaar. Dek de tafel mooi. Bereid het brood voor. Daarbij kunnen we een paar cherrytomaatjes serveren en dan kunnen we het diner opdienen.
Eet smakelijk.
Wat u nog niet wist over dit recept Eimayonaise
Eiersalade is een populair gerecht dat vaak wordt bereid voor ontbijt of snacks. De basis ingrediënten zijn gekookte eieren, mayonaise of boter en mosterd. Daarnaast worden fijngehakte uien en bieslook toegevoegd om de smaak te versterken. Alles wordt goed gemengd en eventueel op smaak gebracht met zout en peper. De salade wordt het vaakst geserveerd op vers brood of een broodje. De eenvoud van de bereiding en de heerlijke smaak maken eiersalade een populaire keuze, niet alleen thuis, maar ook op verschillende feestelijke gelegenheden en picknicks.