Bietenpasta met mierikswortel

Bietenpasta met mierikswortel
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 1

Bietenspread met mierikswortel is een geweldige keuze voor een smakelijke snack. De bereiding is eenvoudig en snel, en zal zeker ook skeptici aanspreken.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

200 g rode biet
180 g ongezouten smeerbare boter
2 eetlepels witte yoghurt
2 eetlepels zure room
1 theelepel geraspte mierikswortel
zout
gemalen peper

Kookinstructies

Schil de biet en rasp deze fijn.

Meng het met boter, yoghurt en room, voeg zout en peper toe. Voeg als laatste de geraspte mierikswortel toe.

Wat u nog niet wist over dit recept Bietenpasta met mierikswortel

Rode bietenpasta met mierikswortel is een smakelijk en gezond gerecht dat steeds populairder wordt in veel huishoudens. De combinatie van de zoete, licht aardse smaak van bieten en de pittige mierikswortel creëert een unieke ervaring voor de smaakpapillen. Deze pasta is geweldig op volkorenbrood, als voorgerecht, of als onderdeel van verschillende hapjes op feestjes. Bovendien is het rijk aan vitamines en mineralen, wat het een uitstekende keuze maakt voor een gezond dieet. Probeer het en verrijk uw dieet met nieuwe, interessante smaken!

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 5.0/5 (52 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Spread
Tag: Groenten, snack, eenvoudig, snel, gewone dag, diner, zout, goedkoop, tsjechisch, eenvoudig, voor beginners, gezond, herfst, pittig, verspreidt zich, heet

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Bietenpasta met mierikswortel.

Reactie toevoegen