Kaas krab dip

Kaas krab dip
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

We nemen bevroren krabsticks en raspen ze fijn, net als kaas.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

1 pakje krabbenstaafjes
1 stuks kleine mayonaise
150 g edammer 30%
naar smaak citroen
zout

Kookinstructies

Voeg citroensap naar smaak toe, strooi er zout over en meng er nog mayonaise door. Blijf roeren tot je een gladde, homogene massa krijgt.

De kaaspasta is heerlijk op elk vers brood.

Wat u nog niet wist over dit recept Kaas krab dip

Kaaskrabpasta is een heerlijke en romige delicatese, ideaal voor op broodjes of als dip op een feestje. Het combineert de subtiele smaak van kaas met stukjes krabvlees, wat unieke gastronomische ervaringen creëert. De pasta is eenvoudig te bereiden en kan worden verrijkt met kruiden, knoflook of citroensap voor een extra twist. Het is een uitstekende keuze voor zeevruchten- en kaasspecialisten, die iedereen zal verrassen op feesten, familiebijeenkomsten of als snelle snack. Probeer het met vers brood of crackers en geniet van de heerlijke smaak!

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.3/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Spread, Visvlees, Vegetarisch
Štítky: Tsjechische keuken, smeersel

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Kaas krab dip.

Reactie toevoegen