Toast met spread

We brengen de pâté over in een kom, waarin we de ui fijnsnijden, de knoflook persen, ketchup toevoegen, geraspte kaas, in blokjes gesneden komkommer en gekookt ei.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 kleine paté (ik heb een Wener gedaan)
1 eetlepel ketchup
2 grotere teentjes knoflook
50 g harde geraspte kaas
1 hardgekookt ei
1 kleinere ui
1 kleinere zuur augurk
zout
5-6 plakken oud brood
een beetje olie om in te bakken
tomaat voor garnering
Kookinstructies
We doen de paté in een kom, waar we de ui fijnhakken, de knoflook pureren, ketchup toevoegen, geraspte kaas, in blokjes gesneden komkommer en hardgekookt ei. We meng alles grondig, proeven en zout indien nodig bij.
We roosteren de toast in olie naar onze voorkeur aan beide kanten, daarna smeren we de spread op de warme toast (de kaas smelt een beetje) en versieren met in blokjes gesneden tomaat.
Wat u nog niet wist over dit recept Toast met spread
Toast met spread is een populair gerecht dat krokante toast verbindt met smakelijke spreads. Dit eenvoudige gerecht wordt vaak geserveerd als een snack of een snelle avondmaaltijd. Het wordt meestal bereid met geroosterd brood, dat kan worden belegd met verschillende soorten spreads, zoals kaas-, kruiden- of vleesspreads. Toast met spread is niet alleen lekker, maar ook zeer variabel, zodat iedereen kan kiezen naar zijn of haar smaak. Ideaal voor familiediners of een gezellige avond met vrienden!