Cacaorolletjes

Eieren met de suiker kloppen we tot een dikke schuim en geleidelijk voegen we water en olie toe. We mengen de bloem met cacao en vouwen deze voorzichtig door het opgeklopte mengsel.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
Deeg
4 hele eieren
3 eetlepels suiker
2 eetlepels warm water
1 eetlepel olie
4 eetlepels patentbloem
2 eetlepels cacaopoeder
Vulling
100 g boter
1 chocoladepudding (geen koken)
300 ml melk
Granko
Kookinstructies
Eieren worden bestrooid met suiker en goed opgeklopt tot een stevige schuim. Vervolgens voegen we geleidelijk water en olie toe. De bloem wordt gemengd met cacao en voorzichtig door het opgeklopte mengsel gevouwen. Het mengsel wordt op een met bakpapier beklede bakplaat gegoten en gedurende ongeveer 8-10 minuten gebakken op 180°C.
Eerst kloppen we de boter. Daarna bereiden we de pudding volgens de instructies op de verpakking met 300 ml melk en voegen we het toe aan de boter.
Zodra we het uit de oven halen, rollen we het snel op tot een rol en laten we het afkoelen. Na het afkoelen vullen we het met room, waarbij we wat room houden voor het bestrijken van de bovenkant. Tot slot bestrooien we het met cacao.
Wat u nog niet wist over dit recept Cacaorolletjes
Cacaorol is een favoriete dessert die niet alleen chocolade-liefhebbers zal plezieren. Deze heerlijke rol is gemaakt van zacht cacaodeeg, dat wordt gebakken tot een dunne plaat en daarna wordt gevuld metcrème, vaak op basis van slagroom of kwark. Na het oprollen wordt het meestal bestrooid met poedersuiker of chocoladeglazuur. Het is de ideale dessert voor feestelijke gelegenheden en gewoon een middagtraktatie. Cacaorol zal gegarandeerd verfrissen en vreugde brengen aan iedereen die ervan geniet.