Bananenpannenkoekjes

De voorbereiding van zoete bananenpannenkoeken is heel eenvoudig en je kunt het in minder dan twintig minuten doen. Je kunt ze bijvoorbeeld serveren op een kinderfeestje, of…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
4 bananen
2 eieren
2 eetlepels boekweitmeel
2 eetlepels tarwebloem (je kunt alleen boekweitmeel of alleen tarwebloem gebruiken)
1 handvol havermout
Voor serveren (optioneel)
yoghurt
fruit
Kookinstructies
We drukken de bananen plat met een staafmixer en mengen ze met eieren, boekweitmeel, tarwemeel en havermout.
We bakken in hete olie in de pan of op een pannenkoekenpan.
We serveren met yoghurt of fruit.
Wat u nog niet wist over dit recept Bananenpannenkoekjes
Bananenpannenkoekjes zijn een heerlijke en gezonde toetje die het hele gezin zal verheugen. De bereiding is eenvoudig en snel - het is voldoende om rijpe bananen te kneuzen, ze te mengen met eieren en een beetje bloem. Deze pannenkoekjes zijn van nature zoet, zodat je de toevoeging van suiker kunt beperken. Je kunt ze serveren met yoghurt, vers fruit of ahornsiroop. Ze zijn ideaal als ontbijt of als snack, vol vezels en voedingsstoffen. Bovendien zijn ze glutenvrij als je glutenvrij meel gebruikt. Ontdek de smaak van bananenpannenkoekjes en geniet van gezonde lekkernij!