Aardbeienijsjes met kwark

Aardbeien, kwark en koude suikersiroop mixen we en daarna kloppen we handmatig de puddingpoeder erdoor, die niet gekookt hoeft te worden. We kloppen gedurende 3 minuten, totdat…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
300 g schoongemaakte aardbeien
150 g halfvolle kwark uit een bakje
120 g suikersiroop - naar behoefte
20 g vanillepuddingpoeder zonder koken Créme Olé
125 ml Ramy slagroom (in een fles) of gewone slagroom
Kookinstructies
Aardbeien, kwark en koude suikersiroop mixen we samen en vervolgens voegen we met een handmixer de puddingspoeder toe, dat niet gekookt hoeft te worden. We kloppen ongeveer 3 minuten totdat het mengsel indikt.
Van Rama of een derde room maken we slagroom en voegen deze voorzichtig toe aan het mengsel.
We vullen de ijsvormpjes en vriezen ze goed in. We kunnen ook een spuitzak met een gladde punt gebruiken om ze te vullen.
Wat u nog niet wist over dit recept Aardbeienijsjes met kwark
Aardbeienijsjes met kwark zijn een verfrissende lekkernij die de zoetheid van verse aardbeien en de romige smaak van kwark combineert. Deze ijsjes zijn de ideale manier om van zomerse dagen te genieten en tegelijkertijd een gezonde levensstijl aan te houden. De bereiding is eenvoudig - pureer gewoon de aardbeien met de kwark, voeg een beetje honing toe en giet het mengsel in ijsvormpjes. Na het invriezen krijgt u een heerlijke dessert dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zal plezieren. Probeer dit gezonde alternatief voor klassieke snoepjes!