Thuisgemaakte Baileys

Thuisgemaakte Baileys
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Ierse likeur met een uitstekende verfijnde smaak van room.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

500 ml slagroom
2 blikken gecondenseerde melk
500 ml rum

Kookinstructies

We koken blikken gecondenseerde melk 2 uur in water. Daarna kloppen we het gekarameliseerde mengsel samen met de slagroom en de rum.

Baileys serveren we met ijs.

Wat u nog niet wist over dit recept Thuisgemaakte Baileys

Thuisgemaakte Baileys is een populaire likeur die je gemakkelijk kunt maken in het comfort van je eigen huis. De basisingrediënten zijn room, whisky, cacao en vanille. Dit heerlijke drankje heeft een romige consistentie en een zoete smaak, ideaal om je op te warmen in de koude maanden. Meng het gewoon, steriliseer het in een glas en serveer het ofwel alleen, of met koffie. Thuisgemaakte Baileys is ook een geweldig cadeau dat elke liefhebber van zoete likeuren zal verrassen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.4/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Dranken
Štítky: Tsjechische keuken, cocktails, vegetarisch recept

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Thuisgemaakte Baileys.

Reactie toevoegen