Belini drank

Belini drank
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Voor deze licht alcoholische drank gebruiken we perziklikeur, prosecco en perziksap. Alles doen we in een shaker samen met crushed ice en goed schudden.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

0,5 cl perziklikeur
1 dl perziksap
1 dl mousserende wijn
1 plakje perzik
naar behoefte fijngehakt ijs

Kookinstructies

We schenken het over in een cocktailglas en garneren het met een dunne schijf perzik.

Wat u nog niet wist over dit recept Belini drank

De Belini-drank is een verfrissende cocktail die afkomstig is uit Italië en vooral populair is in de zomermaanden. Traditioneel bestaat hij uit prosecco en fijn perzikpuree, wat hem een zoete en fruitige smaak geeft. Deze drank is een uitstekende keuze voor feesten en speciale gelegenheden, dankzij zijn elegante en frisse karakter. Belini kan worden geserveerd in champagneglazen en is perfect als aperitief voor het hoofdgerecht. De combinatie van mousserende wijn en fruitige smaak garandeert dat je deze drank geweldig zult vinden.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.4/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Dranken, Fruitig
Štítky: voorgerecht

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Belini drank.

Reactie toevoegen