Zelfgemaakte advocaat

Eierlikeur wordt meestal met Kerstmis gemaakt, maar waarom zou je het niet in andere delen van het jaar bereiden? De procedure is echt eenvoudig en de basis zijn slechts enkele…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
8 dooiers
5 vanillesuiker
794 g gezoete gecondenseerde melk (2 Salka)
600 g ongezoete gecondenseerde melk (2 Tatry)
1/2 l rum (of naar smaak)
Kookinstructies
Klop een alles met de suiker tot een schuim.
Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe en meng goed.
Giet het door een fijne zeef in de flessen.
Plaats de gekookte eierpunch in de koelkast om af te koelen.
Wat u nog niet wist over dit recept Zelfgemaakte advocaat
Huisgemaakte eierlikeur is een traditionele zoete drank die vaak wordt bereid tijdens de winterse feestdagen. De basis ingrediënten zijn verse eieren, suiker, room en kwalitatieve alcohol, meestal rum of whisky. Deze romige drank kunt u puur genieten of als onderdeel van verschillende cocktails. De huisgemaakte versie is populair vanwege de rijke smaak en de mogelijkheid om deze aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. De bereiding is eenvoudig, zodat u uw favoriete kerstnagerecht gewoon thuis kunt genieten.