Nagerecht met kokosroom

Draai de blik om en giet de kokosmelk eruit. In het blik blijft kokoscrème achter, welke je in de blender doet en mixt tot een gladde massa. Als de crème…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 stuk mango - in stukjes gesneden
400 g kokosmelk, gekoeld
2 eetlepels gehakte amandelen
1/2 kopje frambozen
1 gelatine snoepje
Kookinstructies
Draai het blik om en giet de kokosmelk af. In het blik blijft de kokoscrème over, die je in de blender doet en tot een gladde consistentie mixt. Als de crème te dik is, voeg dan een beetje kokosmelk toe.
Snijd de mango en verdeel een derde ervan over twee glazen. Voeg de kokoscrème op de mango toe. Voeg daarna frambozen, de volgende derde van de mango en een paar jelly-snoepjes toe. Voeg op deze laag de rest van de kokoscrème toe. Garneer met amandelschaafsel, de resterende mango en een paar snoepjes. Je kunt serveren!
Wat u nog niet wist over dit recept Nagerecht met kokosroom
Het dessert met kokosroom is een heerlijke traktatie die alle liefhebbers van tropische smaken zal bekoren. De romige textuur van kokos in combinatie met de zachte zoetheid creëert een harmonieuze ervaring voor de smaakpapillen. Dit dessert wordt vaak geserveerd in elegante glazen, versierd met exotisch fruit of chocoladesnippers. Het is ideaal als zoete afsluiting na elke maaltijd of voor feestelijke gelegenheden. De voorbereiding is eenvoudig en snel, waardoor het een favoriet is, niet alleen bij professionele koks, maar ook bij thuisbakkers.