Mosterd Dressing

Mosterd Dressing
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Uitstekende dressing voor vleessalades.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

5 stuks gekookte eieren
5 eetlepels fijne mosterd
2 dl olijfolie
gemalen peper
zout
1 eetlepel citroensap

Kookinstructies

We scheiden de dooiers van hardgekookte eieren en mengen ze met mosterd.

Daarbij voegen we geleidelijk, onder voortdurend roeren, olijfolie toe. Vervolgens voegen we citroensap toe, peper en zout naar smaak. We laten het afkoelen en serveren het dan bij salades.

Wat u nog niet wist over dit recept Mosterd Dressing

Mosterd dressing is een populaire aanvulling op de dagelijkse gastronomie, die gerechten een unieke smaaknuance geeft. De belangrijkste ingrediënten zijn mosterd, azijn, olie en honing, wat een perfecte harmonie van zoete en pittige smaken vormt. Deze dressing is uitstekend geschikt voor groentesalades, gegrild vlees en gebakken aardappelen. Door de eenvoudige bereiding en de beschikbare ingrediënten is het een ideale keuze voor een snelle op smaak brenging van gerechten. Naast de geweldige smaak is mosterd dressing ook een bron van belangrijke voedingsstoffen en ondersteunt het de spijsvertering aanzienlijk.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.2/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Salade, Vegetarisch, Toppings
Štítky:

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Mosterd Dressing.

Reactie toevoegen