Aardappelsalade

Een recept voor aardappelsalade toevoegen vereist moed van de auteur, omdat elke familie zijn eigen, de beste en onvergetelijke heeft. Maar als...
Ingrediënten en wat u nodig heeft
500 g met schil gekookte aardappelen
200 g hamworst
2 prei toppen
150 g ingemaakte rode paprika's
1/4 l mayonaise
zout
gemalen peper
peterselie
Kookinstructies
We wassen de aardappelen, snijden ze in plakken en daarna in dunne reepjes.
De salami snijden we ook in dunne plakken.
We wassen de prei en snijden deze in dunne stokken.
We ruimen de paprika schoon en snijden deze in dunne reepjes.
We mengen alles goed door elkaar, voegen mayonaise toe, zout en peper en laten het daarna een tijdje staan. Voor het serveren strooien we de aardappelsalade met gehakte peterselie.
Wat u nog niet wist over dit recept Aardappelsalade
Aardappelsalade is een populair gerecht dat traditioneel wordt bereid met gekookte aardappelen, augurken, uien en mayonaise. Deze verfrissende salade wordt vaak geserveerd als bijgerecht bij vlees, vooral tijdens feesten en familie bijeenkomsten, zoals Kerstmis of Pasen. Variaties van recepten bevatten ook het toevoegen van eieren, appels of verse groenten. Aardappelsalade is heerlijk zowel warm als koud en de smaak varieert met de verschillende ingrediënten die elke kok naar eigen smaak toevoegt.