Komkommersalade met dille

Komkommersalade met dille
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Komkommers in plakjes snijden, fijngesneden ui toevoegen, zout en peper toevoegen, daarna overgieten met azijn en gehakte dille.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

2 komkommers
1 kleinere ui
verse dille
zout
peper
suiker
azijn

Kookinstructies

Komkommers in plakjes snijden, fijngehakte ui toevoegen, op smaak brengen met zout en peper, besprenkelen met azijn waarin we gehakte dille hebben gemengd, en tot slot naar behoefte zoeten.

Wat u nog niet wist over dit recept Komkommersalade met dille

Komkommersalade met dille is een verfrissende bijgerecht dat perfect samengaat met verschillende gerechten. De belangrijkste ingrediënten zijn verse komkommers, die in dunne plakjes worden gesneden, en geurige dille, die de salade een unieke smaak geeft. Zout en azijn zorgen voor de perfecte balans van smaken, terwijl olijfolie het geheel verfijnt. Deze salade is vooral populair in de zomer, wanneer de komkommers het sappigst zijn. Het wordt vaak geserveerd bij vlees of vis, maar is ook heerlijk als een op zichzelf staande snack.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.7/5 (30 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Salade
Tag: eenvoudig, goedkoop, eenvoudig, voor beginners, groente, salades, komkommers, vegetarisch, zoet en zuur, veganistisch, dille, binnen 10 minuten

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Komkommersalade met dille.

Reactie toevoegen