Komkommersalade met dille

Komkommers in plakjes snijden, fijngesneden ui toevoegen, zout en peper toevoegen, daarna overgieten met azijn en gehakte dille.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
2 komkommers
1 kleinere ui
verse dille
zout
peper
suiker
azijn
Kookinstructies
Komkommers in plakjes snijden, fijngehakte ui toevoegen, op smaak brengen met zout en peper, besprenkelen met azijn waarin we gehakte dille hebben gemengd, en tot slot naar behoefte zoeten.
Wat u nog niet wist over dit recept Komkommersalade met dille
Komkommersalade met dille is een verfrissende bijgerecht dat perfect samengaat met verschillende gerechten. De belangrijkste ingrediënten zijn verse komkommers, die in dunne plakjes worden gesneden, en geurige dille, die de salade een unieke smaak geeft. Zout en azijn zorgen voor de perfecte balans van smaken, terwijl olijfolie het geheel verfijnt. Deze salade is vooral populair in de zomer, wanneer de komkommers het sappigst zijn. Het wordt vaak geserveerd bij vlees of vis, maar is ook heerlijk als een op zichzelf staande snack.