Goulashsoep

Goulashsoep
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Aardappelen snijden we in kleinere blokjes en koken we in gezouten water met komijn. Ondertussen bakken we fijngehakte ui mooi goudbruin. Vervolgens voegen we het vlees toe met de geperste knoflook, zout, peper en paprika en fruiten het een tijdje aan.

Deze mix deglazeren we met water en stoven we totdat het zacht is. Tussen de aardappelen, die we niet afgieten, mengen we het bereide vleesmengsel. We binden het beste met een roux en op smaak met marjolein.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

2 stuks ui
naar smaak zout
30 dkg gemalen vlees
naar smaak peper
1 theelepel marjolein
1 dl olie
3 eetlepels bloem
1 theelepel komijn
30 dkg aardappelen
5 teentjes knoflook
30 g zoete paprika

Kookinstructies

Samozřejmě, rád vám pomohu. Prosím, zadejte text, který chcete přeložit do holandštiny.

Wat u nog niet wist over dit recept Goulashsoep

Goulashsoep is een populair Tsjechisch gerecht dat zich kenmerkt door zijn rijke smaak en aroma. Deze stevige soep wordt traditioneel bereid met rundvlees, uien, aardappelen en specerijen, vooral paprika. Goulashsoep wordt vaak geserveerd met vers brood of dumplings, wat het een ideaal gerecht maakt voor koude dagen. De geur en smaak zal elke liefhebber van de Tsjechische keuken verheugen en het is een geweldige manier om zowel het lichaam als de ziel op te warmen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.6/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Tsjechisch, Goulash, Soepen
Štítky: soep

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Goulashsoep.

Reactie toevoegen