Extra snelle pannenkoeken

Dit recept voor ongefermenteerde pannenkoeken is snel en eenvoudig te bereiden. In plaats van gist gebruiken we bakpoeder en om het gemakkelijk te maken hebben we een voorbeelden met kopjes.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
Deeg
2 kopjes bloem
1 bakpoeder
4 eetlepels kristalsuiker
2 eieren
1 kopje melk
2 eetlepels olie
Verder
olie om in te bakken
Voor de garnering
jam
slagroom
zoete kwark
Kookinstructies
Meng alle ingrediënten grondig door elkaar.
Met een soeplepel scheppen we kleine pannenkoekjes in de hete olie in de pannenkoekenpan of frying pan (ze rijzen goed). Het is nodig om de olie regelmatig bij te vullen.
Bak de pannenkoekjes langzaam op een laag vuur aan beide kanten tot ze goudbruin zijn.
Bestrooi en versier de gebakken pannenkoekjes op het bord met jam, slagroom of zoete kwark.
Wat u nog niet wist over dit recept Extra snelle pannenkoeken
Extra snelle pannenkoeken zijn de ideale keuze voor een snel ontbijt of een zoete toetje. Dit heerlijke gerecht is in een oogwenk klaar en vereist slechts een paar basis ingrediënten, zoals bloem, melk, eieren en bakpoeder. Pannenkoeken hebben een luchtige textuur en combineren geweldig met fruit, siropen of yoghurt. Ze zijn de perfecte keuze voor een familiebrunch of weekendontbijt, wanneer je je dierbaren wilt verwennen met iets zoets en lekkers zonder lang te hoeven koken.